Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния,

...
Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния,
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун продава за $3,35 милиона вилата си в Калифорния. Как изглежда тя?

Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния, за 3,35 милиона $. Това обаче е с към 1,15 милиона $ по-малко спрямо цената, която холивудската звезда заплати за парцела преди десетилетие, написа Mansion Global.

Вилата, която е в средиземноморски и тоскански жанр, разполага с 1 500 квадратни метра вътрешно пространство, в това число четири спални и пет бани. Това демонстрира обявата на Джош Риф от компанията за имотни покупко-продажби Douglas Elliman.
 Снимка 480590
Източник:

Къщата е на два етажа и е издигната през 2008 година. Просторната всекидневна разполага с тавани с друга височина и каменна камина. Трапезарията на вилата се отваря към тераса. Кухнята е с дървени шкафове и плот остров, направен от дърво и камък. Домът разполага и с обособена стая за закуска и стая за вино.

Силвестър Сталоун е към този момент на 73 години. Освен артист, той е и сценарист, режисьор и художник. Звездата купи парцела през 2010 година за 4,5 милиона $.

Сталоун за първи път пусна къщата на пазара още веднъж през 2014 година, когато цената възлизаше на 4,2 милиона $. Оттогава домът непрестанно е на пазара, а разнообразни брокери го оферират при разнообразни условия.

Имотът беше махнат от описите за продажба през 2016 година, когато за последно беше регистриран на стойност 3,625 милиона $.
 Снимка 480593
Източник:

Силвестър Сталоун не дава спомагателна информация за парцела и за какво го продава, както показва него представител.

Агентът Риф от своя страна изяснява, че Сталоун и фамилията му са употребявали дома за ваканции и парцелът е добре поддържан.

Ощя няколко дребни детайла - дизайнът включват дървени двойни порти, сводести входове, сводести и гредоредни тавани, както и камини на всички места.
 Снимка 480592
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР