Актьорът със завидни комедийни заложби Васил Василев-Зуека смени постоянния си

...
Актьорът със завидни комедийни заложби Васил Василев-Зуека смени постоянния си
Коментари Харесай

Зуека зарязал България не само заради законите и учението на сина си, но и да върти кръчма

Актьорът със забележителни комедийни заложби Васил Василев-Зуека смени непрекъснатия си адрес. Той към този момент ще живее в Испания - там сестрата на брачната половинка му Анна Вичева обитава отдавна и фамилията на някогашния водещ на " Маскираният артист “ е решило да се реалокира покрай нея. 

Запознати издадоха още, че Зуека е решил да върти ресторантьорски бизнес в страната на Сервантес. 

Междувременно артистът и нежната му половинка Ани стягат първолак. Синът му Стефан към този момент е записан в испанско учебно заведение и напълно скоро ще чуе първия звънец.

В  Испания родственици на Зуека живеят от години. Те приютяват фамилията му през летата за отмора от години, само че тази есен Василеви няма да си тръгнат. Затова и в изявлението си Зуека прецизира, че има къде да живее и към този момент поддържа връзка с други българи емигранти. Това, което го е предиздвикало да емигрира, е неспазването на законите в страната и желанието да обезпечи по-добро бъдеще за дребния си наследник, който ще бъде първи клас. Стефан към този момент е същински испанец, с помощта на престоя си през летата в тази страна и най-лесно приема смяната.

“Махнах се освен от малкия екран, само че и от страната. Така че не е добре да остана в предаването, когато пребивавам в друга страна, тъй като е доста мъчно. Иначе Маги (продуцентът Магърдич Халваджиян – б.а.) ми предложи вид, в който да пътувам за лайфовете. Но това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли. Някой аероплан да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? Така че това не беше добър вид за мене ”, споделя Васил Василев пред вестника. “Аз директно не съм потърпевш от никого и от нищо. Но няма по какъв начин да се съглася нито с ръководещите, нито с безусловно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкоз доста се е трансформирал, и то към положително. Нищо не му се е трансформирало. Напротив. Храната му е доста по-скъпа от цяла Европа, той мисли единствено и само за храна ”, прибавя той. Комедийният артист изяснява, че се е съсредоточил върху рисуването и сега се устоя от продажбата на картините си. Картините на комика се продават добре на цени от 900 до 2000 лв..Съпругата му Ани е решила да стартира собствен бизнес в чужбина, само че какво ще работи някогашната помощник режисьорка не излиза наяве.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР