Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия

...
Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов скъса с ергенския живот! Работи за бебе

Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия Луцинова, научи " България Днес ".

От известно време двамата живеят дружно, само че по кое време тъкмо ще се венчаят, към този момент е загадка. Според сътрудници на артиста това ще се случи, когато се разбере, че Мъйнов чака правоприемник.

" Господ ще каже! Дано, дай Боже...Чакам го този миг, само че това са неща, които не стават принудително, не става с хубавата френска дума " напън ". Трябва да им пристигна моментът. Убеден съм, че това няма да ме подмине. Зная го. За мъжете не толкоз ужасно, тъй като ние можем и по-късно да станем татковци. Във времето видях, разбрах го, че по-улегналите родители основават по-мъдри  деца ", показа Руслан Мъйнов, който към този момент е на 42 години. А в това време артистът артист преди месец кръсти 14-ото дете. " Все ме търсят да давам име, несъмнено родителите харесват силата ми ", смее се артистът.

Руслан срещна Анелия Луцинова в мъчителна за него година, когато в живота му се случват поредност от нещастия. Актьорът, който е роден в Украйна, се сбогува с доста хора внезапно, в границите на шест месеца. " Баща ми, един мой доста непосредствен другар, с който бяхме като братя, една другарка си отиде от болест, още един другар почина в злополука. Събудих се тогава една нощ към 3 часа и написах текст за ария. Много време мина и още се чудя дали това нещо би трябвало да вижда свят, тъй като е прекомерно персонално ", показа Руслан. Той към момента се колебае да показа тази ария. Важното е, че е съумял да се измъкне от мрачните мисли. Съдбата или Господ - защото артистът е набожен - го възнагради с същинска обич, която през днешния ден го въодушевява и стимулира.

" Аз съм доста правилен в любовта. Не изневерявам, не мисля за други дами, просто се приписвам напълно ", безапелационен е симпатягата Руслан Мъйнов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР