Актьорът Робърт де Ниро заяви, че речта, която е подготвил

...
Актьорът Робърт де Ниро заяви, че речта, която е подготвил
Коментари Харесай

Робърт де Ниро на наградите Готам: Изрязали са от речта ми думите за Тръмп, но той не може да скрие душата си

Актьорът Робърт де Ниро съобщи, че речта, която е подготвил за церемонията на годишните награди за без значение кино „ Готам “, е била редактирана без негово познание. От нея били отстранени сериозни мнения за някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Първоначално артистът изглеждаше комплициран, до момента в който четеше от аутокю на сцената на премиите в Ню Йорк. След това де Ниро се обърна към публиката и сподели: " Началото на речта ми беше редактирано, изрязано. Не знаех за това. "

След несполучлив опит да превърти текста, той потърси оригинала на речта в телефона си и я показа в цялостния ѝ вид.

Актьорът, който е прочут с пламенната си изразителност против Тръмп, по-късно разшири тематиката върху „ постистинското общество “ в Америка, и укори Холивуд - по-специално Джон Уейн, за злепоставянето на индианците в по-ранните американски филми. Робърт де Ниро е съпродуцент на „ Убийците на цветната луна “ на Мартин Скорсезе - героичен роман за племето Осейдж в щата Оклахома, чийто членове мистериозно умират.

„ Бившият президент ни излъга повече от 30 000 пъти по време на четирите си години на поста и продължава да поддържа темпото с актуалната си акция за възмездие. С всичките си неистини той не може да скрие душата си. Той атакува слабите, унищожава даровете на природата и демонстрира неуважението си, да вземем за пример, като употребява Покахонтас като засегнатост “, разяснява Де Ниро.

Той укори компанията „ Епъл “, която е продуцент на „ Убийците на цветната луна “, за измененията в речта му.

„ Затова ще кажа тези неща на „ Епъл “ и ще им благодаря. „ Готъм “. Бла-бла-бла-бла... Но в действителност въобще не ми се желае да им благодаря за това, което са сторили. Как смеят да го създадат? “, възмути се де Ниро.

Събитието в Ню Йорк въпреки всичко беше огромна вечер с кино лентата на Мартин Скорсезе, макар че режисьорът ненадейно не се появи на церемонията. Лили Гладстон, която партнира във кино лентата на Леонардо ди Каприо, завоюва премията за най-хубава основна роля - въпреки и не за това осъществяване.

Тя беше отличена за ролята си във кино лентата „ Непознатата страна “, в който играе ролята на жена, тръгнала на странствуване из Средния Запад.

Наградата за най-хубав интернационален филм завоюва правосъдната драма на Жустин Трие „ Анатомия на едно проваляне “, който по-рано бе отличен и със „ Златна палма “. Филмът на Трие завоюва и премията за най-хубав сюжет.

Тази година регламентът на премиите „ Готам “ отстрани ограничаването за бюджет до 35 млн. $ за номинираните, само че доста високобюджетни филми въпреки всичко избраха да не се показват. Продължилата с месеци стачка на Гилдията на актьорите значи, че сезонът на премиите стартира по-бавно, само че един от първите въпроси е дали нещо може да съперничи на диаметрално противоположните летни сензации „ Барби “ и „ Опенхаймер “.

Грета Геруиг и Марго Роби от „ Барби “ бяха измежду носителите на многочислени почетни награди на церемонията за " Готам ".

За най-хубава поддържаща роля беше отличен Чарлз Мелтън от кино лентата на Тод Хайнс „ Май, декември “ (May December). Той играе млад татко, който стартира връзката със брачната половинка си (Джулиан Мур), до момента в който е малолетен.

Ей Ви Рокуел, чийто дебют „ Хиляда и един “ завоюва огромната премия на журито на " Сънданс ", сграбчи наградата за режисьорски пробив. Тя означи, че всички нейни номинирани сътрудници са дами. „ Борбата е единствено да стигнеш дотук “, разяснява тя.

За най-хубав документален филм бе отличен тунизийският филм „ Четири дъщери “ на Каутер Бен Хания - същинска история за тунизийка с две дъщери, която се радикализира. Филмът споделя за тяхното изгубване.

В телевизионните категории сериалът Beef на „ Нетфликс “ със Стивън Ян и Али Уонг в ролята на двойка, влезнала във омраза след случай на пътя, завоюва както за пробив при сериал под 40 минути, по този начин и за осъществяването на Уонг.

Изобилните почетни награди подсигуряваха, че на церемонията по връчването на „ Готам “ ще се появят звезди. Такива бяха връчени на Брадли Купър, режисьор, звезда и съсценарист на „ Маестро “, Бен Афлек, режисьор и съавтор на „ Въздушния “ (приза от негово име получи сценаристът Алекс Конвъри) и Майкъл Ман, режисьор на „ Ферари “. ().
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР