Актьорът Робърт Де Ниро се яви повторно в съд в

...
Актьорът Робърт Де Ниро се яви повторно в съд в
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро спретна скандал пред съд в Ню Йорк

Актьорът Робърт Де Ниро се яви наново в съд в Ню Йорк и си потегли, като покри лицето си с два вестника, с цел да не бъде забелязан от чакащите го кореспонденти и фотографи. Когато обаче стана ясно, че водачът му не го чакаше в задната част на правосъдната зала, 75-годишният артист избухна и изнесе неприлична дрънканица, съобщи БГНЕС.
" Ти си на неверното място. Стоя тъкмо там, където ме остави. Какво е това по дяволите ", сподели той по телефона на водача си, към момента въоръжен със своите вестници. " Не ме интересува дали те преследват… По дяволите! Какво ти става? Къде си?... Това е смешно ", добави артистът, повишавайки звук, преди да завърши диалога.
Сутринта стартира умерено за носителя на Оскар. Той беше видян да влиза във Върховния съд на Манхатън с очила и документи в ръка. Заедно с юристите си, Де Ниро продължава правосъдната борба с някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър за настойничество над седемгодишната им щерка Хелън Грейс. Двамата избягваха да се гледат, до момента в който седяха раздалечени един от различен в съда, като прелистваха вестници.
Де Ниро и Хайтауър се явиха в съда предишния месец на 29 януари за съвещанието на делото по развода им, траяло три часа. След тази среща, арбитър Матю Купър съобщи, че макар че Де Ниро и Хайтауър са постигнали " прочут прогрес по някои сложни въпроси ", само че към момента съществуват " детайлности ", които би трябвало да бъдат уредени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР