Актьорът Ричърд Гиър тайно мина под венчилото със своята годеница

...
Актьорът Ричърд Гиър тайно мина под венчилото със своята годеница
Коментари Харесай

Ето я новата хубава жена на Ричърд Гиър СНИМКИ

Актьорът Ричърд Гиър скрито мина под венчилото със своята избраница - 35-годишната испанка Алехандра Силва. Сватбата е била планувана за май, само че медиите оповестиха, че бракосъчетанието сред Гиър и Силва към този момент се е състояло, само че скрито.

Почерпката пък се е състояла в Ню Йорк.  68-годишният Гиър призна, че, срещайки Силва, той " най-сетне е почнал да води спокоен и спокоен живот, за който постоянно е мечтал ". Това е третият брак на Ричард. Първият бе със Синди Крауфорд. Той продължи от 1991 до 1995 година. Втората брачна половинка на артиста бе Кери Лоуъл, която му роди сина Хоумър. Той в този момент е на 17 години. Дългото бракоразводно дело с Кери завърши едвам преди две години. 

Това не е първият брак и на Силва. Тя е била омъжена за композитора Джовина Фридланд, от който има 5-годишен наследник на име Албърт.

Гиър и Алехандра са се срещнали през 2014 година. За първи път дружно на аления килим те се появяват през 2015 година на премиерата на кино лентата Time Out of Mind.

Силва твърди, че Гиър я привлякъл първоначално с ентусиазма си да работи за благотворителни дела си с любовта си да пътува. А по-късно двамата разкрили, че имат още доста общи ползи.

 

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР