Актьорът Редж Кати, който изигра запомнящи се роли в популярни

...
Актьорът Редж Кати, който изигра запомнящи се роли в популярни
Коментари Харесай

Почина актьорът от Наркомрежа и Къща от карти Редж Кати

Актьорът Редж Кати, който изигра запаметяващи се функции в известни сериали като „ Къща от карти “, „ Наркомрежа “ и „ Великият и всесилен Оз “, умря на 59-годишна възраст, заяви списание Rolling Stone.

Кати е починал от рак на белия дроб, написа още изданието. Изпълнителните продуценти, които работят с него, в това число Дейвид Симън и Бо Уилмън, също потвърдиха смъртта му в обществените медии.

„ Не единствено отличен артист, само че и един от най-приятните хора, с които в миналото съм споделял дългите дни на снимачната площадка. Почивай в мир, приятелю “, написа Симън.

„ Редж Кати е уникален, изпълнен със мощ, благотворителност, комизъм и необикновен гений. Всеки, който в миналото е работил с него, е късметлия “, написа Бо Уилмън.

През 2015 година Кати завоюва премия „ Еми “ за гост-актьор в трагичния сериал на Netflix „ Къща от карти “. Между 2013 година и 2015 година артистът получи три поредни номинации за „ Еми “ за ролята.

В кариерата си, която продължи четири десетилетия, Кати имаше функции в детския ефирен сериал Square One, ужаса „ Не гасете светлината “ и сериалът „ Outmax “. Кати се появява и във филмите „ Маската “, последния филм за „ Фантастичната четворка “, „ Сейнт Винсънт “ и още доста други.

„ Ние сме покрусени от новината за гибелта на нашия другар и сътрудник. Той беше прелестен човек, необикновен артист, същински благородник. Нашите съболезнования към фамилията му “, се написа в изказване на Netlix.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР