Актьорът Рами Малек разкри, че е имал едно-единствено изискване, за

...
Актьорът Рами Малек разкри, че е имал едно-единствено изискване, за
Коментари Харесай

Рами Малек е отказал да изиграе ислямист в новия Бонд

Актьорът Рами Малек разкри, че е имал едно-единствено условие, с цел да изиграе злодея в новия филм от поредицата за Джеймс Бонд - героят да не е терорист, който приказва арабски, и да не оправдава дейностите си с религиозната си принадлежност, заяви " Индипендънт ".

Малек описа, че обликът на злодея е страховит, само че преди да влезе в плана е провел диалог с режисьора на лентата Кари Фукунага. " Ние не можем да го (героя - бел. ред.) идентифицираме с какъвто и да е акт на тероризъм, който показва идеология или вяра. Това не е нещо, което утвърждавам, тъй че в случай че това е повода изборът ти да се спре на мен, можеш да ме отпишеш ", е настоял артистът. По негови думи обаче визията на Фукунага не е била в тази посока и става дума за " доста друг вид терорист ".

Малек, който получи " Оскар " за присъединяване си в " Бохемска рапсодия ", означи, че етническата му принадлежност и съзнанието за потребността от положителна репрезентация са го предиздвикали да вземе това решение.

" Аз съм египтянин. Израснах, слушайки египетска музика. Обожавам Омар Шариф. Това са моите хора. Чувствам се надълбоко обвързван с тази просвета и с човешките същества, които живеят тук ", сподели той.

Колкото до лентата с работно заглавие " Бонд 25 ", Малек посочи, че сюжетът е " извънредно съобразителен " и е написан от хора, които са разкрили какво тъкмо желаят феновете от сходни филми. Но той не отхвърли, че усеща забележителна тежеста на плещите си, тъй като " Бонд е нещо, с което всички ние израснахме ".

Филмът, чиито фотоси започнаха през април, не стопира да участва в заглавията на медиите. Първо режисьорът Дани Бойл се отдръпна от плана. В началото на юни член от екипа пострада по време на фотосите на следена детонация. През май Даниел Крейг, който за пети следващ път влиза в ролята на Джеймс Бонд, получи лека контузия на глезена. Наложи се той да си тръгне от снимачната площадка и да се подложи на лека интервенция. Преди броени дни пък Грейс Кели се отхвърли от епизодичната си роля в лентата заради оскъдните си реплики.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР