Актьорът-протестър Даниел Михайлов, който беше наказан с 72 часа в

...
Актьорът-протестър Даниел Михайлов, който беше наказан с 72 часа в
Коментари Харесай

В Пловдив осъдиха актьор за мятане на яйца по здравния министър

Актьорът-протестър Даниел Михайлов, който беше осъден с 72 часа в структурно звено на Министерство на вътрешните работи поради мятане на яйца по време на визитата на здравния министър Костадин Ангелов в пловдивската регионална администрация, се размина с ареста, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Вместо това окръжния съд реши, че младежът следва да заплати оптималната санкция за дребно безчинство – 500 лв..

Припомняме, че през днешния ден Михайлов и Валентин Караджов апелират решението на районния съд, който наложи наказването " задържане “ поради осъществяването от предходната седмица. Защитата на Михайлов съобщи, че младежът е имал опция да обстреля доктор Ангелов с яйца, само че не го е направил, а единствено е хвърлял по постройката на Областната администрация.

Днешното обжалване беше съпроводено с митинг, на който дойдоха и протестиращи от София. Гражданите сътвориха същинско " шоу “ пред входа на съда, откакто униформени чиновници отхвърлиха да ги пуснат на съвещанието поради ограниченията против разпространяването на COVID-19.

В момента магистратите преглеждат настояването на другия протестиращ Валентин Караджов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР