Актьорът политик Стефан Данаилов заяви, че е "бесепар кръвно" и

...
Актьорът политик Стефан Данаилов заяви, че е "бесепар кръвно" и
Коментари Харесай

Стефан Данаилов се врече до гроб на БСП

Актьорът политик Стефан Данаилов съобщи, че е "бесепар кръвно " и ще бъде в Българска социалистическа партия, който и да е водач, само че ръководството на Корнелия Нинова най-вече му подхожда.

"Имам доста позитивно отношение към Корнелия Нинова, тъй като е деен герой, темпераментна, предана, устойчива, тя е доста резистентен човек. Опитва се да овладее нещата, дори някой път по-емоционално, в сравнение с би трябвало. Затова е подлагам на критика, както и за фризурата по някой път ", сподели Ламбо пред Bulgaria ON AIR.

Той акцентира, че по същия метод се е отнасял и към предходните водачи на партията - "и към Сергей, и към Георги ", не е имал спорове и с Мишо Миков. Но Нинова доста му допаднала, тъй като постоянно считал, че дамата е по-борбената и по неконюнктурната, тъй като в политиката има доста игри и в случай че се закачиш, "потъва и съпротива, и всичко ".

"Затова ние сме мощна съпротива, колкото и другарят Цветан Цветанов да омаловажава нашата работа. Няма да скрия, че ние се готвим и за избори ", съобщи още Данаилов, който е зам.-председател на партията.

Той акцентира, че социалистите би трябвало да убедят обществото, че това, което се случва в този момент, няма да се случва при тяхно ръководство.

Според него абсурдът към президента Румен Радев и съветския патриарх Кирил се е разразил, защото духовникът е "нагазил малко по-дълбоко във водата ".

По мотив персоналния си живот Данаилов сподели:

"След 90-та година се навъртяха предателите, които доста ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил доста прав, защото не съм се опитвал да им върна измяната ".

Актьорът показа, че след гибелта на брачната половинка си Мери е почнал да се замисля за възможните грехове, които може да е позволил през живота си.

"Толкова ли съм грешен, с цел да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е най-малък. Не съм лишил права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен надали има ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР