Актьорът Пиърс Броснан се призна за виновен, че се е

...
Актьорът Пиърс Броснан се призна за виновен, че се е
Коментари Харесай

Актьорът Пиърс Броснан се призна за виновен, че се е разхождал в забранена зона в парка Йелоустоун

Актьорът Пиърс Броснан се призна за отговорен, че се е разхождал отвън избраните за това места в термална зона в Национален парк Йелоустоун в Съединени американски щати през ноември предходната година, заяви Асошиейтед прес. Според правосъдните документи той бил оголен от фотоси, оповестени онлайн.

Броснан, който взе участие в правосъдното съвещание в Мамът, щата Уайоминг, бе санкциониран с 500 щатски $ и ще би трябвало да направи подаяние в размер от 1000 щатски $ в интерес на неправителствената организация Yellowstone Forever, която поддържа парка. Прокурорите предложиха санкция от 5000 щатски $ и присъда от две години с пробация.

Съдия Стефани Хембрик отхвърли второто обвиняване на прокуратурата за нарушавания на рестриктивните мерки в парка.

Актьорът сервира опрощение в акаунта си в Инстаграм в четвъртък, в което показва, че е " направил импулсивна неточност ", че самият той е бранител на природата, който изпитва " извънредно почитание и любов към нашия естествен свят ".

" Дълбоко скърбя за нарушаването и сервирам сърдечните си извинения на всички за навлизането в тази сензитивна зона. Йелоустоун и всички наши Национални паркове би трябвало да бъдат обгрижвани и опазвани, с цел да им се радват всички ", написа Броснан.

Той не е видял знака за неразрешено прекосяване, когато навлязъл в термалната зона, с цел да направи фотоси, и не се е разхождал в покрайнината, написа той.

Броснан, който е на 70 години, е направил нарушаването в Мамът Терасис, в северната част на парка, на 1 ноември предходната година. Според правосъдните документи той е разгласил в Инстаграм свои фотоси по какъв начин стои в снега в термалната зона, добавя Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР