Актьорът Павел Иванов от хитовия сериал Татковци се сгоди за

...
Актьорът Павел Иванов от хитовия сериал Татковци се сгоди за
Коментари Харесай

Актьор от Татковци се сгоди за голяма красавица

Актьорът Павел Иванов от хитовия сериал " Татковци " се сгоди за дългогодишната си другарка, а новината попари грубо неговите върли почитателки. 

Секси таткото и гаджето му отпътуваха на сантиментален воаяж в Рим и тъкмо пред Фонтана ди Треви обичаният артист коленичи и попита за заветното " Да " своята обичана. 

Соченият за правоприемник на Стефан Данаилов, що се касае до външен тип и актьорски гений, се сгоди за балерината Марина Стоилова. За никого не е загадка, че тя се занимава с латиноамерикански и общоприети танци още от ранна детска възраст като играч.

Учила е типичен балет в НУМТИ " Добри Петков ", гр. Пловдив. През 2006г. е призната в Национално учебно заведение за танцово изкуство гр.София със компетентност " Класически балет “, където приключва приблизително особено обучение в класа на Мариана Денева.

От 2011 година е част от трупата на Национален музикален спектакъл “Стефан Македонски ", взе участие в целия репертоар на театъра. Завършва бакалавър и магистър " Балетна педагогика “ в НМА " Панчо Владигеров ".

Павел Иванов пък е добре прочут с пиесите си в Народния спектакъл и е възпитаник на Стефан Данаилов, а със сериала " Татковци " набира все по-голяма известност най-много измежду нежния пол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР