Актьорът от Top Boy Ашли Уолтърс говори за спор за

...
Актьорът от Top Boy Ашли Уолтърс говори за спор за
Коментари Харесай

Ашли Уолтърс от Top Boy в спор за планиране на разширение на дома за изграждане на басейн, кино и фитнес зала в градината

Актьорът от Top Boy Ашли Уолтърс приказва за спор за позволение за обмисляне поради очаквания да разшири дома на фамилията си Кент.

41-годишният, най-известен с ролята си на наркобоса Душан в престъпната драма на Netflix, живее в бунгало покрай Херн Бей към този момент две години със брачната половинка си Даниел и двете им дъщери. Ашли възнамеряваше да разшири парцела на брега на морето, като добави плувен басейн, кино и фитнес зала, само че откакто две молби от общинския съвет към този момент са отхвърлили корекциите, той сподели, че може да се реалокира в различен дом.

Говорейки за казуса, членът на So Solid Crew сподели: „ Много евентуално е, в случай че не можем да го реализираме по този начин, както желаеме, да се наложи да се преместим от тази част на Кент. Аз съм огромен почитател на Кент и тази част от него.

„ Децата ни са настанени в учебно заведение тук, тъй че не е като да се връщаме в Лондон. Просто ще би трябвало да намерим някъде друго място на локално равнище, което дава отговор на нашите потребности. " Бащата на осем деца също се обърна към борбата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР