Актьорът от Откраднат живот Наум Шопов-младши за кратко време се

...
Актьорът от Откраднат живот Наум Шопов-младши за кратко време се
Коментари Харесай

Наум Шопов-младши изпоти мрежата с гола СНИМКА

Актьорът от " Откраднат живот " Наум Шопов-младши за малко време се трансформира в същински сексимвол. Младежът е обичан персосаж от сериала, а почитателите му в обществените мрежи се множат като гъби след дъжд, show.blitz.bg.


За никого не е загадка, че Шопов има хубаво тяло, по което припадат неговите последователки. Той от години е разпален по фитнеса и здравословното хранене, а резултатът си проличава. А последната му снмка хвърли в шаш неговите почитатели.



Не си мислете обаче, че Наум не си похапва мазни банички, пици и други нездравословни храни. Отскоро с приятелката си Теа имат личен блог, където разкриват част от тайните на здровословното хранене. Точно там изясняват, че няма нищо неприятно човек да прегреши от време на време с храната, стига да е в границите на допустимото и по-късно да знае по какъв начин да стопи насъбраните калории.

За страдание на неговите многочислени почитателки, напълно скоро любимецът им ще напусне сериала " Откраднат живот ". Той желае да се развие като хирург в действителност, откакто преди година се дипломира. Не му стига ролята на доктор, желае му се в реалност да бъде подобен и да оказва помощ да хората.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР