Актьорът от Междузвездни войни Джон Бойега говори публично за първи

...
Актьорът от Междузвездни войни Джон Бойега говори публично за първи
Коментари Харесай

Джон Бойега говори за първи път за това как смъртта на приятелката Дамилола Тейлър го е „оформила“

Актьорът от Междузвездни войни Джон Бойега приказва обществено за първи път за убийството на приятелката си Дамилола Тейлър и сподели, че трагичното събитие е „ трансформира живота “ и е „ оформил “ кой е през днешния ден.

32-годишният, който изигра Фин в сагата на Дисни, сподели, че преднамерено се е въздържал да приказва за тематиката за убийството си, само че беше стимулиран да приказва след гибелта на бащата на Дамилола, Ричард Тейлър, в събота.

Дамилола беше на 10 години, когато беше нарязан със счупена бутилка и оставен да почине, до момента в който се прибираше от библиотека в Пекам, югоизточен Лондон, на 27 ноември 2000 година Бойега и сестра му Грейс бяха измежду последните хора, които го видяха жив.

Актьорът сподели, че е бил повлиян от стихотворение, написано от Дамилола, прочетено на погребението му, защото му сподели, че друго 10-годишно дете от същата среда „ мечтае да бъде повече “.

Говорейки с Джон Уилсън в Последната дума на Радио 4 на BBC, Бойега сподели: „ От часовете, в които го оставихме в Пекъм, до часовете,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР