Актьорът от хитовия сериал Под прикритие“ Ивайло Захариев е лудо

...
Актьорът от хитовия сериал Под прикритие“ Ивайло Захариев е лудо
Коментари Харесай

Иво Захариев и новата му лудо влюбени

Актьорът от хитовия сериал „ Под прикритие “ Ивайло Захариев е бясно влюбен в новата си възлюбена, научи „ Галерия “.

Станислава – това е името на дамата , която се е настанила в сърцето му на мястото на брачната половинка му Миряна. Блондинката се занимава с организация на снимачни продукции. Двамата се срещат преди време тъкмо около работата му.

Преди да се отдадат на пристрастеността си, стартират свалка в мрежата, където даже консуматори стават очевидци на палавите закачки сред тях. Никой от двамата не издава от по кое време тъкмо датират връзките им, тъй като по всяка възможност те са стартирали още преди края на брака на Иво Захариев , гласи информацията на осведомени със абсурда.

Тези упорити клюки обясняват аргументите за неочакваната раздяла сред него и жена му, с която бяха семейство за образец и имат две деца. От предишното лято 35-годишният софиянец не живее в фамилния апартамент и е на квартира.

Историята със Станислава се развива скорострелно. Влюбените не престават да се държат дискретно на публични места, само че на всяко събитие на Иво са дружно и действително не крият връзката си. Наскоро те прекараха сантиментален уикенд в Испания , още веднъж около негови задължения, където са засечени да се държат за ръце и да демонстрират близостта си. Къдрокосата му обичана също е разграничена с мъжа си и има дребна щерка.

Ивайло и брачната половинка му Миряна бяха двойка в продължение на седем години. Срещнаха се в протестантска черква и по-късно минаха под венчилото напълно в духа на протестантските обичаи. Неведнъж те са споделяли, че не са имали интимни връзки преди брака, а Захариев целунал булката едвам на сватбата.

Дали грижите към децата, половата несъответственост или залитането по непознато са натежали повече да се стигне до разпадането на брака им, чаровникът и някогашната му мълчат настойчиво по въпроса.

Ясно е единствено, че момчетата са останали при майка си, а взаимни фотоси не се виждат и Миряна изцяло е изтрила Ивайло от всекидневието си. Синовете обаче постоянно посещавали татко си и не са лишени от вниманието му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР