Актьорът от Coronation Street Тони Модсли разкри защо шефовете на

...
Актьорът от Coronation Street Тони Модсли разкри защо шефовете на
Коментари Харесай

Тони Модсли от ITV Coronation Street разкрива защо босовете никога няма да убият Джордж Шатълуърт

Актьорът от Coronation Street Тони Модсли разкри за какво шефовете на сапунени сериали в никакъв случай няма да убият неговия воин Джордж Шатълуърт.

Актьорът 55-годишният се причисли към хитовата сапунка на ITV през 2020 година като гробокопач Джордж, наследник на починалия гробокопач Арчи Шатълуърт. Тони се появи в четвъртък в специфичното предаване на ITV, The Big Soap Quiz: Coronation Street v Emmerdale.

Тони се причисли към неговите сътрудници от Coronation Street, Channique Sterling-Brown, който играе Dee-Dee Bailey, и Jack P Шепърд, който играе Дейвид Плат. По време на епизода водещият Стивън Мълхърн попита Тони по какъв начин е животът на героя му Джордж в Уедърфийлд.

На което Тони сподели шеговито: „ Е, бизнесът процъфтява както постоянно в Уедърфийлд. Най-хубавото в това да играеш Джордж е, че не могат да ме убият, тъй като няма кой да ме погребе! Така че да, аз оставам на място, аз! "

Още през 2020 година, откакто беше оповестено, че Тони ще се причисли към калдъръма като Джордж, артистът сподели по то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР