Актьорът от Breaking Bad Марк Марголис почина

...
Неговият син Морган и съпругата му Жаклин бяха до леглото
Коментари Харесай

Неговият син Морган и съпругата му Жаклин бяха до леглото му, когато почина.

Марголис се появи в повече от 100 телевизионни програми и филми, включително Scarface и Ace Ventura: Детектив за домашни любимци.

Но той беше може би най-известен с превъплъщението си в Хектор Саламанка във Breaking Bad, в който играе престъпен бос в инвалидна количка, който не можеше да говори и общуваше само в стила на хотелската рецепция камбана.

Изображение: Звездата от Breaking Bad, Арън Пол заедно с Марголис на афтърпарти на наградите Еми през 2012 г.

Марголис, който беше номиниран за най-добър гост-актьор Еми през 2012 г. в изпълнението си в сериала, по-късно повтори ролята си в Breaking Лоша предистория Better Call Saul.

Той също получи признание за ролята на сицилиански мафиотски бос, заразен с ХИВ в затворническата драма Oz.

Прочетете повече:
Звездата от Breaking Bad Майк Батайе почина на 52 години
Зад кулисите с… Актьорът от Breaking Bad Джанкарло Еспозито

Агентът на Марголис Робърт Атерман каза: „През годините Марк не само заслепяваше публиката с изключителните си изпълнения, но беше и невероятно мил човек имаше страхотно чувство за хумор и обичаше семейството си.

„Неговата отдаденост на занаята е очевидна в многобройните запомнящи се роли, които той оживява, завладявайки публиката със забележителния си диапазон и умения. Освен постиженията на Марк на екрана, неговото истинско и достъпно поведение го прави удоволствие да работи с него.“

Той добави: „И като актьор, и като човек, трайното съвършенство и любезният характер на Марк оставиха незаличимо впечатление върху онези, които имат късмета да сътрудничат с него и да го познават. Той със сигурност ще липсва."

Колегата от Breaking Bad, Дийн Норис, който изигра Ханк Шрадър, написа в X (известен преди като Twitter): "Толкова тъжно да чуя, че Марк Марголис е починал. Феноменален актьор. Забавен човек. RIP.

„Мислите ми са със семейството му.“

Изявление, публикувано в официалните акаунти на Breaking Bad в социалните медии, гласи: „Ние се присъединяваме към милиони фенове в траур за смъртта на огромния талантливия Марк Марголис, който - с очите си, звънец и много малко думи - превърна Хектор Саламанка в един от най-незабравимите герои в историята на телевизията."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР