Актьорът от „Аквамен” Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят

...
Актьорът от „Аквамен” Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят
Коментари Харесай

Джейсън Момоа от “Аквамен” се развежда след 16-годишна връзка

Актьорът от „ Аквамен” Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16-годишна връзка. Това стана ясно от самият артист, който показа пост в формалния му профил в обществените мрежи.

„ Всички усетихме напрежението и смяната в тези тревожни времена. И по този начин, споделяме с вас, че взехме решение да разтрогнем бракаси.Споделяме го не тъй като мислим, че е вест от особена значимост, а тъй като желаеме искаме да продължим да живеем животите си с чест и достолепие ", написа Джейсън.

Любовта сред нас не си е отишла, тя просто продължава да се трансформира. Освобождаваме се един от различен – с цел да сме хората, в които желаеме да се превърнем. Предаността ни към свeщеното и към децата ни остава непоклатима. Продължаваме да даваме най-хубавото на децата ни. Благословени сме. Нека любовта просъществува”, добави още той.

Когато Джейсън е на едвам 8 години, а тя на 20 години, гледайки я на дребния екран той се влюбва е нея. Връзката им стартира през 2005 година, а 12 години по-късно те подписват брак.

Първото им дете Лола Йолани Момоа се ражда през 2007 година, а през декември 2008 година се ражда – Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР