Актьорът Орландо Блум призова хората да си останат вкъщи, за

...
Актьорът Орландо Блум призова хората да си останат вкъщи, за
Коментари Харесай

Орландо Блум: Останете у дома, мийте ръцете си, моля ви!

Актьорът Орландо Блум прикани хората да си останат у дома , с цел да оказват помощ на здравните управляващи в битката с пандемията от ковид, като благодари на лекарите и медицинските сестри, че преди години са избавили живота му.

Звездата от „ Карибски пирати “, който е родом от Кентърбъри , Обединеното кралство, напомни по какъв начин животът му е бил избавен от Националната здравна работа на Обединеното кралство преди време, след което насочи прочувствен апел към хората да си останат у дома, с цел да защитят страните си от ковид.

Хората от незабавната помощ избавиха живота ми, когато бях на 20, откакто паднах от прозорец на 3 етаж и имах жестоки пострадвания по гърба. Живеейки в Съединени американски щати от близо 20 години, това е една от публичните услуги, която постоянно ще почитам най-вече ”, написа той на профила си в Инстаграм.
               

A post shared by (@orlandobloom) on Apr 4, 2020 at 8:55am PDT

Орландо таман снимаше " Carnival Row " предишния месец, когато продуцентите взеха решение да прекратят фотосите като " защитна мярка " поради COVID-19. Сега той се завърна вкъщи „ безвредно “, откакто продукцията беше прекъсната.
               

A post shared by (@orlandobloom) on Feb 23, 2020 at 9:01am PST

Нашата продукция на „ Carnival Row ”, сезон 2 бе спряна от Legendary и Amazon Prime Video като мъдра защитна мярка заради събитията, разгръщащи се в международен мащаб във връзка с COVID-19. Не са регистрирани случаи на COVID-19 в нашия екип. Чувствам се доста признателен, че дойдох умерено у дома при фамилията си. Пазете се и мийте ръцете си, апелирам ви ”, показа още той в обществените мрежи.

Орландо, чиято избраница Кейти Пери чака момиченце, преди време разкри, че се насочва към Съединени американски щати, с цел да бъде „ под карантина “, откакто напусна Прага, където имаше фотоси.
               

A post shared by (@orlandobloom) on Mar 7, 2020 at 11:20am PST

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР