Актьорът Ненчо Балабанов глези гаджето си с романтична почивка в

...
Актьорът Ненчо Балабанов глези гаджето си с романтична почивка в
Коментари Харесай

Ненчо заведе гадже на море

Актьорът Ненчо Балабанов глези гаджето си с сантиментална отмора в Гърция. Имитаторът на Бойко Борисов реши да отдъхва на един от островите в южната ни съседка, написа в. "България през днешния ден ".

Водещият на "Господари на ефира " нае къща за него и половинката му, която е на брега на морето. Балабанов се изръси с колосална сума за почивката си с дамата, която плени сърце му. Ненчо прави всичко по силите си, с цел да може да глези изгората си, която настойчиво крие от медиите. Той не желае да обявява връзката си с девойката, в която е бясно влюбен, тъй като си изпати от сходно нещо. Задявката му с певицата Йоанна Драгнева бе обществена и най-после приключи с тежка разделя. Именно затова Балабанов крие по всевъзможен метод името на момичето, с което мачка чаршафите.

Влюбената до уши двойка си подари няколко разходки с лодка до дребните острови в региона. Всеки ден Ненчо и изгората му са на друг плаж, защото в региона е цялостно с дребни и девствени места. Двамата залагат на едва алкохолни коктейли, с цел да се разхлаждат в жегите. Двамата по през целия ден лежат на плажа и се изясняват в обич, съвсем като дребните деца.

"Много са влюбени един в различен ", шушукат близки приятели на Балабанов, само че и те не желаят да признаят коя е новата възлюбена на Ненчо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР