Актьорът не само запозна голямата си дъщеря Катерина с малкия

...
Актьорът не само запозна голямата си дъщеря Катерина с малкия
Коментари Харесай

Диляна и Блатечки се събраха официално! Дъщеря му разхожда Борил


Актьорът освен срещна огромната си щерка Катерина с дребния Борил, само че и прекарва свободното си време с двамата дружно. Катерина Блатечка сама се похвали, че е на пазар за детски играчки с брат си Борил и своя татко.

Детето на Диляна Попова и Блатечки дълго време нямаше допир с другото семейство на секссимвола. Актьорът претърпя доста трагични обстановки, само че по всичко проличава, че животът му се подрежда. Според близки на Блатечки той публично живее от близо половин години с Диляна и Борил. Асен добродушно и дефинитивно се е разделил с първата си жена Катерина. Двамата решили, че няма към този момент какво да си дадат като двойка и е по-добре да се разделят. Още повече че щерка им Катерина е към този момент пълнолетна и независима. Тя има личен живот, постоянно разгласява фотоси с другари от нощни заведения. Катерина нямала нищо срещу татко й да е благополучен с Диляна и общия им наследник. Самата Попова не желае публично да разгласява сдобряването си с артиста, тъй като двамата минаха през какви ли не обществени драми. Манекенката най-сетне е намерила успокоение във връзката си с Асен и не желае да го скапва с непотребни мнения, написа " България Днес ".


" Нещата се случват, както им е писано. Прекалено доста внимание се обърна на връзките ни и това не е потребно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, само че не чак толкоз доста. Познати ме осведомят за следващите измислени публикации, мислейки, че е занимателно. Все още не ми е. Имам мощно развито възприятие за правдивост и когато нещо не е правилно, излизам от кожата си “, сбита бе преди време Диляна, като за първи загатна, че проблемите с Асен са минало.

Любовната драмата с основни настоящи лица Асен и Диляна стартира преди тъкмо шест години.

Тогава на екран се върти сериалът " Стъклен дом ", а актьорите са в съвършена естетика във всички подиуми. Започват клюки, че са освен това от положителни другари и сътрудници. Хора от екипа на сериала също ги издават. Постепенно цялата снимачна площадка на сериала стартира да шушука за зародилата се обич сред двете звезди. След няколко изявления в медии те излизат с публично изказване. " През последните няколко дни за следващ път в пространството се появиха информации за „ тайната връзка “ сред нас. Категорично заявяваме, че „ тайната връзка “ сред нас е безспорна небивалица дружно с всичко, което съпътства като информация тази „ вест “. Отношенията сред нас са само и единствено другарски и строго професионални ", се споделя тогава в известието.

По това време Асен е публично привързан с Катерина Горанова, а щерка им Катя е тийнейджърка и мъчно претърпява сходни клюки. Асен и Диляна в действителност вършат всичко допустимо да сложат завършек на любовта си. И двамата са наясно, че може да им донесе единствено проблеми. За да избяга от Блатечки, Диляна отпътува на другия завършек на света и взе участие в предаването " Сървайвър ". Решена е дефинитивно да постави завършек на тази неверна обич. Силните им усеща надвиват. Диляна забременява от артиста.

" Бременна съм и ще си имам момче през септември. Бащата е Асен. Нещата се случват, не търпят някакво разумно пояснение. По средата на бременността съм ", разяснява тогава Диляна и се опита да обясни сложната обстановка, в която е сложена: " Ситуацията към Асен и обстоятелството, че той имаше семейство, я одобрявам. Случиха се нещата. Свидетели сме на доста такива връзки. Още не съм се срещнала с дъщерята на Асен “.

Диляна по този начин и не се среща с щерка му дълго време. Момичето мъчно претърпява протичащото се. След раждането на Борил, връзките сред артиста и манекенката не вървят. Разкъсван сред двете си фамилии, в последна сметка Блатечки се разделя с Попова. " С Диляна сме разграничени от една година. Живея с жена си Катерина и щерка ни ", признава Асен. С Катерина основават общ филм, дават си втори късмет, само че съгласно техни близки в последна сметка вземат решение да продължат живота си настрана. Блатечки умерено изяснява обстановка на към този момент огромната си щерка, а тя с удоволствие приема брат си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР