Актьорът Наум Шопов се жалва в социалните мрежи, че финансите

...
Актьорът Наум Шопов се жалва в социалните мрежи, че финансите
Коментари Харесай

Наум Шопов е докаран до просешка тояга

Актьорът Наум Шопов се жалва в обществените мрежи, че финансите му внезапно понижават около неговата щерка Амая. Малката хубавица се оказа извънредно съобразителна в умеенето да измъкне парите на татко си.

Звездата от " Откраднат живот " не може да не задоволи желанията на своята щерка и издаде какъв остроумен метод е измислила Амая, с цел да го разори. А той обмисля да стане рекламно лице на... дамски превръзки, написа Шоу Блиц.
Интернет фотография  Наум Шопов е докаран до просешка сопа

" Любимата игра на Амая сега е да ми продава сладоледи от тази количка. Ако и тя си вдигне цените с 30%, ще би трябвало да стартира да си партнирам с марки за дамски превръзки ", с шеговито написа той в Инстаграм.

Наум се надсмива самичък на себе си и това, че с приятелката му Теа са се трансформирали в машина за печелене на пари и популяризират всичко наред. Затова Наум се майтапи, че единствено дамски превръзки не е рекламирал, само че в случай че се задълбочи рецесията, евентуално би се съгласил и на това.

Актьорът подхожда с възприятие за комизъм в тази обстановка, само че внезапното повишаване на всички артикули и услуги е сериозен публичен проблем и сигурно ще докара до съществени провали, апетит и бедност на огромна част от българското население
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР