Актьорът Наум Шопов-младши разказа за живота си на екрана и

...
Актьорът Наум Шопов-младши разказа за живота си на екрана и
Коментари Харесай

Наум Шопов – младши: Не бях подготвен за Откраднат живот

Актьорът Наум Шопов-младши описа за живота си на екрана и отвън него в предаването Събуди се по Нова ТВ.
„ Нищо в моя живот не върви по проект. Казвам го в най-хубавия смисъл. Когато бях в пубертета и преди този момент, постоянно съм считал, че ще стана артист.

След това проектите ми внезапно се трансформираха и взех решение, че не искам да имам нищо общо с актьорската специалност и желая да бъда единствено доктор. Усещах, че актьорската кариера не може да ме удовлетвори в дълготраен проект. В университета обаче се случи по този начин, че още веднъж се завърнах към актьорската специалност и в този момент се занимавам с нея паралелно с медицината”, показа Наум Шопов – Младши пред Мариян Станков – Мон Дьо в „ Събуди се”.

„ Най-голямото факсимиле за мен е да ме дефинират като династичен артист и да ме питат по какъв начин се усещам в сянката на своите предшественици. Определението секссимвол не ме изнервя, само че ми е извънредно смешно. Това е другото ми обичано факсимиле. За мен терминът секссимвол е бил настоящ през 1970 и 1980 година. В момента такова определение ми се коства малко смешно”, описа звездата от най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот”.

„ По никакъв метод не бях квалифициран за влизането ми в сериала „ Откраднат живот”. Бяха водени диалози, аз се дърпах, тъй като не бях доста сигурен, че желая да се включа. Така се случи, че вечерта в 7.00 ч. подписах контракта, а на идната заран в 7.00 ч. трябваше да съм на терен за фотоси на първата ми сцена. Бях ужасно обезпокоен. Аз съм доста стеснителен по природа. Изпитвах терзание, тъй като смятах, че не съм задоволително квалифициран и няма да оправдая упованията, които имаха към мен. Усещах лицето си все едно имам маска на него и нямам мимики. След като завърших първите подиуми, се чудех какво да направя, с цел да се измъкна от сериала. ", разкри Наум Шопов.

„ Родителите ми доста ме подкрепяха, тъй като виждаха в каква тиха нервност и беззащитност съм изпаднал. Сега към този момент, когато навлязох в нещата и не се тормозя толкоз пред камера, дискутираме съответни подиуми и по какъв начин би било по-добре да изиграя някоя реакция ", описа артистът.

„ Аз съм доста самокритичен човек. Може да се пояснява като позитивно качество, само че от време на време, в случай че доста се вглъбяваш в това нещо и се самоанализираш повече, в сравнение с би трябвало, това те стопира, а не ти оказва помощ ", показа Наум Шопов.
Не пропускайте „ Откраднат живот: Любовта лекува” от вторник до четвъртък от 20.00 ч. по Нова ТВ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР