Актьорът Наум Шопов-младши предложи брак на гаджето си Теа и

...
Актьорът Наум Шопов-младши предложи брак на гаджето си Теа и
Коментари Харесай

Наум Шопов-младши се сгоди!

Актьорът Наум Шопов-младши предложи брак на гаджето си Теа и тя одобри, разбра HotArena .

Романтичното предложение звездата от " Откраднат живот " направи точно на рождения ден на половинката си и побърза да показа фотоси от събитието в Инстаграм.

Само за броени минути под фотографията се натрупаха стотици мнения от почитатели на двойката. Синът на Христо Шопов се решил на значимата стъпка след дългогодишна връзка с ученическата си обич. 

Двамата желаят три деца показа преди време екранният лекар Тасев. Само преди дни Шопов се похвали, че с Алекс и Дани Петканови ще развиват личен бизнес.

Четиримата отвориха рекламна организация и ще оказват помощ на младежи да набират почитатели в обществените мрежи. Наум и Теа неотдавна се снимаха в клипа на Любо Киров " Летим ". Двамата демонстрираха фамилиарност като на множеството от фрагментите бяха полуголи. 

" Тя е ужасно отдадена и грижовна без да бъде досадна. Това са нещата, които ме карат всеки ден да се влюбвам в нея ", прям е секссимволът. Тя пък го разказва като сантиментален и упорит. 

Двамата са запалени по фитнеса, а хубавицата е една година по-голяма. Нещо, което дълго време ги спирало да бъдат дружно, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР