Актьорът Наум Шопов, който плени сърцата на зрителите с ролята

...
Актьорът Наум Шопов, който плени сърцата на зрителите с ролята
Коментари Харесай

Наум Шопов дава кулинарни уроци

Актьорът Наум Шопов, който плени сърцата на феновете с ролята си на доктор Тасев в лекарския сериал „ Откраднат живот “, с гаджето си Теа дават кулинарни препоръки на своите фенове, научи HotArena.

В няколко фотоси и клипчета, които те споделиха в интернет, демонстрираха на почитателите си по какъв начин се подготвя апетитен протеинов десерт с тиква. За никого не е загадка, че светската двойка държи извънредно доста на тренировките и здравословното хранене, писа „ Телеграф “.

Те неведнъж са споделяли, че си подготвят домашна храна без сол, заобикалят тестеното и прекарват много време във фитнес залата. Доста постоянно Шопов – младши обича да споделя какво хапва за закуска и да поучава почитателите си да последват образеца му.

Да харесваш метода, по който изглеждаш, е въпрос на избор. Аз упражнявам от към 6 години, а главното, което се е трансформирало, е най-важният фактор – методът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна “, написа преди няколко месеца бъдещият доктор с актьорска фамилия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР