Актьорът Наум Шопов, който играе ролята на д-р Борис Тасев

...
Актьорът Наум Шопов, който играе ролята на д-р Борис Тасев
Коментари Харесай

Жалко за феновете! След Вергов и Ирина Митева, и Наум Шопов напуска „Откраднат живот“

Актьорът Наум Шопов, който играе ролята на доктор Борис Тасев в хитовия сериал „ Откраднат живот “, най-вероятно също ще напусне продукцията, разбра HotArena.

Това допускат почитателите, откакто в сряда вечер неговата екранна обичана Ина Фотева се самоуби и по този начин сюжетът стартира нова линия без финансов шеф на болница „ Света Анастасия “.

Броени дни откакто Юлиан Вергов се раздели вечно с здравната драма „ Откраднат живот “, почитателите се сбогуваха и с различен основен артист – Ирина Митева . Почитателите на сериала са гневни, че няма да виждат повече двама от обичаните си персонажи, писа „ Телеграф “.

Те разконспирираха, че евентуално героинята на Митева е отстранена, с цел да може по-лесно да излезе и героят на Наум Шопов . Той към този момент е квалифициран доктор, като стартира специализация в отделението по пластична хирургия в „ Пирогов “. Младият артист нееднократно е казвал, че бъдещето му е в медицината, а кариерата му пред камера рано или късно ще завърши.

Според информация на „ Блиц “ пък идващият доктор, който се чака да напусне „ Откраднат живот “, е Моньо Монев или доктор Стефан Мазов .

Ирина Митева опроверга слуховете, че се е омъжила за сътрудника си от спектакъл „ София “ Венцислав Сариев. Двамата са облечени като младоженци за дипломен план на собствен сътрудник. В късометражния филм вземат участие още Красимир Ранков и Стефка Янорова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР