Актьорът на Marvel Джонатан Мейджърс беше наредено да завърши едногодишна

...
Актьорът на Marvel Джонатан Мейджърс беше наредено да завърши едногодишна
Коментари Харесай

Актьорът на Marvel Джонатан Мейджърс беше осъден на пробация за нападение над бивша приятелка

Актьорът на Marvel Джонатан Мейджърс беше подредено да приключи едногодишна стратегия за консултиране, само че избегна пандиза в понеделник за нахлуване над някогашната си другарка в нашумял случай това дерайлира кариерата на в миналото обещаващата звезда.

34-годишният Мейджърс, звездата от Creed III и други филми, беше изправен пред една година зад решетките, откакто беше наказан за незаконно нахлуване от правосъдни заседатели в Манхатън през декември.

Съдия Майкъл Гафи осъди Мейджърс на условно освобождение, откакто означи, че и двете страни по делото са съгласни, че обвиняванията не изискват затвор.

Той сподели, че Мейджърс би трябвало да приключи 52 седмици, в - стратегия за интервенция на принудител в Лос Анджелис, където живее артистът.

Той също би трябвало да продължи с лечението за психологично здраве, съгласно юристите му, която има в който взе участие. Мейджърс е изправен пред една година затвор, в случай че бъде открито, че е нарушил изискванията, които също включват заповед за забран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР