Актьорът Михаил Милчев, нашумял като ченгето от ДАНС Богдан Бенишев

...
Актьорът Михаил Милчев, нашумял като ченгето от ДАНС Богдан Бенишев
Коментари Харесай

Ченгето Бенишев от „Под прикритие” върти педалите из София

Актьорът Михаил Милчев, нашумял като ченгето от ДАНС Богдан Бенишев в хитовия крими сериал „ Под прикритие ”, признава единствено велосипеда за транспортно средство. Звездата на спектакъл „ София ” върви на всички места с колело, даже на подготовки и представления.

Онзи ден 55-годишният актьор още веднъж беше на 2 гуми, видяха папараците на Уикенд. Той въртеше педалите по ул. „ Оборище ”, само че не отиваше към театъра, в който е на щат от 30 години, а към различен храм на Мелпомена – „ Българска войска ”. Михаил няма професионали изяви с „ военната ” натрупа, само че нищо чудно през новия сезон да се изяви като посетител реализатор и там.

Милчев става артист още на 6 години, когато изрича репликата „ Другарко, Димо се бие ” във кино лентата „ Задача с доста незнайни ” по сюжет на Братя Мормареви. По времето на соца режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева прави оценка гения хлапето и го кани в 3 свои продукции. Заради уговорките си в киното Мишо можел да върви с дълга коса на учебно заведение в интервал, когато късите прически били наложителни за връстниците му. Милчев приключил НАТФИЗ, само че с цел да е сигурен, че ще откри добра реализация в живота, следвал и право. Днес той има зад тила си няколко номинации за влиятелни награди, а също и приз „ Икар ”. Сред най-запомнящите се негови функции в театъра е тази на гейша в „ Мадам Мишима ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР