Актьорът Мариан Вълев, известен като едно от лошите момчета на

...
Актьорът Мариан Вълев, известен като едно от лошите момчета на
Коментари Харесай

Какво става? Куката се изнесе на хотел, а гимнастичката Цвет...

Актьорът Мариан Вълев, прочут като едно от неприятните момчета на българското кино, живее на хотел от близо четири месеца насам.

Причина за това е реализацията на дебютния му като режисьор филм, озаглавен " Чалга “, и снимането на втория сезон на хитовата престъпна сага " Дяволското гърло ".

За фотосите на " Чалга ", които се реализираха напълно с мобилен телефон, 53-годишният актьор е живял близо два месеца на родното Черноморие. Престоят му там наложи заминаването към морето на приятелката му - някогашната гимнастичка Цвети Стоянова.

Според осведомени Куката, както е прочут артистът от сериала " Под прикритие ", е прекарал най-дълго време в баровския курорт Свети Влас. Основно филмовият план е сниман в морската ни столица Варна, Бургас и Златни пясъци, а измежду останалите местоположения се подрежда Стара Загора. За да осъществя по допустимо най-бърз и комфортен метод плана, той е трансформирал хотелските стай в свои дом, написа pik.bg.

     

За страдание след дългия престой на морето, Мариан не е имал опция да се наслаждения на уютния си дом в столицата и на динамичното всекидневие. Разбира се, мотивът е благополучен - той ще бъде част от продължението на " Дяволското гърло ", с основното присъединяване на Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР