Актьорът Макс Райт който изпълнява ролята на Уили Танер Алф

...
Актьорът Макс Райт който изпълнява ролята на Уили Танер Алф
Коментари Харесай

Почина Макс Райт от „Алф”

Актьорът Макс Райт който извършва ролята на Уили Танер „ Алф ” умря на 75 години след продължителна борба с рак. Смъртта му бе доказана от околните му пред TMZ.

“Алф ” стартира да се излъчва през септември 1986 година по американската телевизия Ен Би Си. В него извънземният Гордън Шамуей се разрушава с галактическия си транспортен съд на Земята. Попада в гаража на семейство Танер - нормално американско семейство, което дава на новодошлия името Алф (от англ. A.L.F. - Alien Life Form - “извънземна форма на живот ”).

И четиримата от фамилията - брачният партньор Уилям, жена му Кейт и децата Лин и Браян, насилствено одобряват Алф в своя дом и го крият от службите, до момента в който той поправя галактическия си транспортен съд и се пробва да се свърже с оживели от родната му планета Мелмак. А всичко това на фона на куп пакости и занимателни лафове, които феновете помнят и в този момент.

Райт по този начин и не съумява да надмине славата на сериала. След края му през 1990 година огромните кинопродуценти го свързват единствено с облика на очилатия служител, който би трябвало да се оправя с извънземното у дома и не получава огромна роля.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР