Актьорът Любо Нейков се преобрази в турска ханъма. Известният комик

...
Актьорът Любо Нейков се преобрази в турска ханъма. Известният комик
Коментари Харесай

Любо Нейков стана ханъма

Актьорът Любо Нейков се преобрази в турска ханъма. Известният комедиант влезе в кожата на арабска булка и развесели всичките си фенове в обществените мрежи, научи HotArena.

Артистът нееднократно се е извявал в разнообразни амплоа, само че този път несъмнено разсмя феновете си. В клип оповестен в обществените мрежи, той се появява затулен като индийка или ханъма, като клати глава и танцува в типично ориенталски дух.

„ Добро утро... по радио „ Делхи ”, написа Нейков, а секунди по-късно се появява в неповторим тип.

Феновете пък го засипаха с похвали, че е направил сутринта им в действителност занимателна.

Любо е прочут с гения си да влиза в женски облици. А една от най-известните му функции е тази на асистентката Ненка в „ Комиците ”, пише  " България през днешния ден ".

Преди месеци, той даже се пошегува, че ще готви гигантска буболечка и накара всички да се питат, дали не се е насочил към азиатската кухня, която е богата на протеини.

Друго видоизменение на Нейков е обликът на Чичко Тревичко, чиято коса пониква като трева. Тази му фотография завоюва над 11 000 лайкове от феновете си.

Забавните фотоси с филтри от телефона са новото занимание на комика, който не стопира да се снима във всевъзможни безумни форми.

„ Е, не съм ли прекрасен? ”, заключава той.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР