Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново

...
Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо ще участва във филма на Тарантино за „Семейство Менсън“

Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят още веднъж дружно – този път върху новия филм на именития режисьор, отдаден на злокобните убийства на „ Семейство Менсън “, заяви " Екип Нюз ".

Ди Каприо, който последно работи с Тарантино през 2012 година по кино лентата „ Джанго без окови “, е първото доказано присъединяване в лентата, чието име към момента не е известно. По информация на интернет портала за кино вести „ Дедлайн “ в новия филм звездата ще се превъплъти в застаряващ артист от комуната на световноизвестния сериен палач Чарлз Менсън, който умря тази година.

По непотвърденни данни партньорката на Ди Каприо от „ Вълкът от Уолстрийт “ Марго Роби пък е била поканена да изиграе Шарън Тейт – бременната актриса и брачна половинка на Роман Полански, която през 1969 година става една от жертвите на „ Семейството “. Тя и още четирима души биват наръгани смъртоносно с нож в дома ѝ.

Запитвания за присъединяване са били отправени и към Том Круз и Брад Пит.

„ Семейство Менсън ” е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарлз Менсън. В средата на 60-те години той стартира да притегля група от почитатели, множеството от които млади дами с прочувствени и душевен проблеми, непокорен настроени против родителите си и обществото като цяло. Голяма част от почитателите му изобщо били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекост. Той разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос визиите им за положително и зло. Наркотичните субстанции били спомагателните средства, които Чарлз употребявал, с цел да нагоди техните характерности към личните си потребности.

През пролетта на 1968 година Менсън и неговите почитатели напущат Сан Франциско в един остарял учебен рейс и известно време пътуват в близост. Накрая, той и неколцина от групата се нанасят в дома на учителя по музика Гари Хинман, който живеел на „ Каньон Роуд “. Чрез Хинман, Чарли се среща с Денис Уилсън от групата „ Бийч Бойс “. Той се опитал да откри другарски връзки с Денис, само че последният се чувствал неловко от странните връзки сред Менсън и неговите девойки и контактите сред двамата били прекратени.

По същото време, Менсън се среща с Джордж Спан и съумява да убеди мъжа да ги остави в ранчото си, което по-късно се трансформира в тяхна щабквартира. Година по-късно четири члена от „ Семейство Менсън ” съумяват да извършат цели 7 убийства за два дни, измежду които и това на бременната холивудска актриса Шарън Тейт (съпруга на Роман Полански).

През ноември предходната година Менсън умря на 83-годишна възраст, до момента в който излежаваше доживотната си присъда в Калифорния.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР