Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново

...
Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят заедно по филм за Чарлз Менсън

Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят още веднъж дружно - този път върху новия филм на именития режисьор, отдаден на злокобните убийства на " Семейство Менсън ". Ди Каприо, който последно работи с Тарантино през 2012 година по кино лентата " Джанго без окови ", е първото доказано присъединяване в лентата, чието име към момента не е известно.

По информация на интернет портала за кино вести " Дедлайн ", в новия филм звездата ще се превъплъти в застаряващ артист от комуната на световноизвестния сериен палач Чарлз Менсън , който умря тази година. По непотвърденни данни, партньорката на ди Каприо от " Вълкът от Уолстрийт " Марго Роби пък е била поканена да изиграе Шарън Тейт - бременната актриса и брачна половинка на Роман Полански , която през 1969 година става една от жертвите на " Семейството ". Запитвания за присъединяване са били отправени и към Том Кру з и Брад Пит .

" Семейство Менсън " е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарлз Менсън. В средата на 60-те години той стартира да притегля група от почитатели, множеството от които - млади дами с прочувствени и душевен проблеми, непокорен настроени против родителите си и обществото като цяло. Голяма част от почитателите му изобщо били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекост. Той разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос визиите им за положително и зло.

През ноември предходната година Менсън умря на 83-годишна възраст, до момента в който излежаваше доживотната си присъда в Калифорния.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР