Актьорът Кристиян Кирилов, придобил популярност като Митака от сериала на

...
Актьорът Кристиян Кирилов, придобил популярност като Митака от сериала на
Коментари Харесай

Митака и Джулия се ожениха на аванта, гуляха до зори, а реститути пропищяха от силна циганска музика

Актьорът Кристиян Кирилов, придобил известност като Митака от сериала на Нова тв „ Ден и нощ ” и фолкпевицата Джулия не са платили нито стотинка за сватбата си, написа „ Уикенд ”. Целият харч по венчавката е бил стихотворец от кумовете на младоженците Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са притежатели на няколко заведения в софийския кампус Студентски град.

Сватбеното празненство на Митака и Джулия събра над 200 посетители в тузарския софийски ресторант „ Лейла ”, помещаващ се в НДК. Мнозина бяха шашнати от показния разкош, демонстриран от младоженците – те дойдоха на празненството, возени в две червени ферарита, а кортежът им включваше и трети състезателен автомобил – решено в зелено „ Ламборджини ”. Оказа се, че баровските возила на обща стойност от над 1 милион лв., също са предоставени на младоженците от техни заможни другари.

Същевременно живеещи на бул. „ Фритьоф Нансен ” до НДК се оплакаха пред „ Уикенд ”, че поради сватбата на Митака и Джулия не са могли да мигнат до ранни зори в неделя против понеделник. „ Беше нещо ужасно! Циганска музика и кючеци дънеха до 5 сутринта. Подадох няколко сигнала на тел. 112, само че на вятъра. Обясниха ми, че имало женитба и младоженците били дали обещание да понижат музиката. Доживяхме и в центъра на София да дънят мазни кючеци и чалгии ”, ожали се софиянецът Васил Тодоров. Той призна, че не бил единственият, ожалил се безуспешно от живите осъществявания на оркестъра. „ Няколко комшии също са телефонирали на тел. 112, само че и тях не са ги отразили ”, гневи се Тодоров.
Присъствали на сватбата на Митака и Джулия признаха, че полицията на няколко пъти е идвала до ресторанта, с цел да изисква музиката да бъде понижена. Накрая ченгетата вдигнали ръце.

Сред посетител изпълнителите на сватбата се откроил фолкзвездата Константин, който персонално докарал един от оркестрите като подарък за младоженците. „ По едно време, в ранните часове на нощта, три оркестъра се надсвирваха ”, описват посетители на сватбата. Последни от празненството си тръгнали младоженците, фолкпевецът Константин и още 8-9 индивида купонджии, които изкарали до 6,30 часа сутринта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР