Актьорът Крис Хемсуърт обяви, че си взема почивка от актьорството,

...
Актьорът Крис Хемсуърт обяви, че си взема почивка от актьорството,
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт временно прекратява актьорската си кариера

Актьорът Крис Хемсуърт разгласи, че си взема отмора от актьорството, откакто е научил, че има нараснал риск от развиване на заболяването на Алцхаймер.Звездата от „ Тор “ направил откритието, откакто се подложил на проби като част от неговата документална поредица  " Limitless ".
Той сподели пред " Vanity Fair ", че тестванията удостоверяват неговия „ максимален боязън “ и сега ще се опита да предприеме „ превантивни стъпки “.
Болестта на Алцхаймер може да провокира деменция, което води до комплициране, проблеми с паметта и връзката. Хемсуърт научил, че има съществуване на две копия от гена ApoE4 - по едно и също време от страна на майка си и на татко си, което го прави сред осем и 10 пъти по благоразположен към развиване на болестта, в сравнение с хората, които не са носители на този ген. Около 2 до 3 % от популацията носи по две копия на гена.

„ Не е като да ми е връчена оставката “, сподели Хемсуърт. Той добави: " Новината в действителност провокира нещо в мен, с цел да желая малко отмора “.

„ Ако погледнете предварителната защита на Алцхаймер, изгодата от превантивните стъпки е, че те засягат останалата част от живота ви “, сподели той. „ Всичко е въпрос на ръководство на съня, ръководство на напрежението, хранене, придвижване, фитнес. Всичко това са едни и същи принадлежности, които би трябвало да се ползват по пореден метод. “ Поредицата " Limitless " демонстрира как Хемсуърт тества тялото си и да изследва способи да живее по-дълго и по-здравословно.

Той изясни, че не е диагностициран с заболяването на Алцхаймер, само че е бил предизвестен за покачвания риск от развиването ѝ. „ Това не е предетерминиран ген, само че е мощна индикация “, сподели той. „ Преди 10 години мисля, че се смяташе повече за определящо “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР