Актьорът Краси Радков сериозно обмисля да напусне Шоуто на Слави

...
Актьорът Краси Радков сериозно обмисля да напусне Шоуто на Слави
Коментари Харесай

Краси Радков напуска Слави

Актьорът Краси Радков съществено обмисля да напусне Шоуто на Слави и към този момент е провел няколко диалога с Дългия в тази посока, настояват хора от предаването.

Комикът желал да се отдели от Трифонов по допустимо най-безболезнения метод, само че изискванията в контракта му били стоманени. „ Сави държи хората си като във феодално притежание и добре си е вързал гащите юридически. Ако Радков си тръгне, е допустимо да се стигне до съд “, предизвестяват осведомени от шоуто, написа Галерия.

Желанието на артиста да се отлюспи не е подбудено от финансови подбуди, а било въпрос на правила. От много време насам Радков имал пререкания със сценаристите, които съгласно него му измисляли скучни и тъпоумни реплики. Дебелашките смешки не се нравели даже на Слави, който по време на актьорските вечери минимум се забавлявал на скечовете на Краси. Неодавна комикът даже бойкотира сюжета и заложи на това, което умее най-добре – да импровизира.

„ И аз желая Иво Сиромахов да ми някакъв прекрасен текст, ама… “, сякаш на смешка подмятна артистът. Дългия очевидно се изнерви от нежеланието на Радков да изиграе скеча и даже го замери с писалка.

„ Истината е, че Краси към този момент душевен не устоя. Дългия постоянно му подвига кавги поради нескопосаните скечове, а сценаристите не могат да измислят нищо по-интересно “, клатят глава осведомени. И допълват, че единствената причина Радков толкоз дълго да се задържи при Слави, е близкото им другарство, което към този момент виси на тъничък косъм.

Междувременно Шоуто на Слави живее последните си месеци в Би Ти Ви. Сигурни източници разкриват, че Трифонов няма да получи предложение за нов сезон от есента и ще се блещи на екрана единствено до лятото.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР