Актьорът-комик Тончо Токмакчиев не мислил много дали да се кандидатира

...
Актьорът-комик Тончо Токмакчиев не мислил много дали да се кандидатира
Коментари Харесай

Токмакчиев бързо се съгласил да се бори за кмет

Актьорът-комик Тончо Токмакчиев не мислил доста дали да се кандидатира за кмет на София, а бързо се съгласил откакто му предложили, заяви самият той пред Нова телевизия. „ Причината е, че това, което ми оферират не опонира на моите правила и възгледи ”, разясни Токмачиев.

„ Нормално е в политиката да има хора от разнообразни специалности. И артисти, и публицисти, и юристи, и учители. Политиката е за всички. Приемам кандидатурата си не толкоз като политически ангажимент, а като гражданска позиция. Ангажирам съм към „ Партия на зелените ”, сподели още артистът в новото предаване „ Неделята на NOVA ”.

В ефира на предаването той разяснява и връзките си със Слави Трифонов. „ Двамата не сме се виждали, откогато пътят ни се раздели. Не сме противници. Пожелавам му триумф ”, сподели още Тончо Токмачиев.

„ Науката и технологията се развиват. Надяваме се, че в най-скоро време ще бъде фиктивен нов метод за преправка на пластмасови произведения ”, сподели още Тончо Токмакчиев.

Той съобщи, че не харесва някои способи в настоящето ръководство на столицата. „ Проблемите на ул. „ Граф Игнатиев ” не бяха толкоз съществени. Нещата бяха пресилени. Създаде се ненужно напрежение ”, разясни Токмачиев.

Той добави, че му следва дълго турне в Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР