Актьорът Китодар организира благотворителен турнир по гейминг. Обичаният комик ще

...
Актьорът Китодар организира благотворителен турнир по гейминг. Обичаният комик ще
Коментари Харесай

Китодар спасява деца с увреждания

Актьорът Китодар провежда благотворителен шампионат по гейминг. Обичаният комедиант ще се изправи против редица звезди в титанични конфликти в конкуренцията " О, братко, къде съм ".

Това е първият по рода си благотворителен гейм шампионат. Състезанието има за цел да помогне на организация, която се грижи за деца с увреждания. Срещу Китодар ще се изправят актрисата Анджела Недялкова, рапърът 100 Кила, радиоводещият Драго Симеонов, спортистът Кирил Николов-Дизела и други. Всички те ще седнат пред компютрите и ще играят известната игра GeoGuessr.

Тя е основана върху картите на целия свят в интернет, а задачата на играча е да познае допустимо най-точно къде се намира, откакто бъде запратен на случайна географска локация. " Събрахме се доста приятни посетители - сподели Китодар, който с изключение на уредник ще влезе в ролята и на водещ на събитието. - Надявам се да се забавляваме. Най-добрият ще победи . Каузата е благотворителна и ще се веселя и други хора да се включат, за помогнем " , прибавя артистът.

" Турнирът ще се състои от 14 до 24 юни. Нашата цел е да осигурим нужните средства и съоръжение за най-малко 105 деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло. Искаме да им дадем опция да вземат участие интензивно в летни и зимни действия през тази година, съобразени с техните потребности - приспособено плуване и приспособени ски. Нужната сума е 15 000 лв. ", разясниха още уредниците.

Всеки, който желае да подари, може да го направи на:

Банка: Първа Инвестиционна банка АД

Титуляр: Сдружение Спортен клуб ШАРК

IBAN: BG36FINV91501016892867

Основание: Дарение за дейностите на ПараКидс по план " О, братко, къде съм? "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР