Актьорът Киану Рийвс се появи на събитие с приятелката си,

...
Актьорът Киану Рийвс се появи на събитие с приятелката си,
Коментари Харесай

Киану Рийвс се появи на събитие с жена за първи път от 20 години

Актьорът Киану Рийвс се появи на събитие с приятелката си, като това е първата му обществена връзка от съвсем 20 години насам. Рийвс дойде на церемония вечерта на „ ЛАКМА Арт + Филм “ заловен за ръка с актьора Александра Грант.
Киану Рийвс и Кари-Ан Мос се завръщат като Нео и Тринити в “Матрицата 4 ” Режисьор и сценарист на лентата още веднъж ще бъде Лана Уашовски (в предишното – Лари Уашовски)
От години Киану Рийвс е добре прочут на публиката като един от най-затворените и потайни артисти. Много малко се знае за неговия обществен и сантиментален живот. Онлайн има малко негови фотоси отвън снимачната площадка, в които той постоянно си играе с улични кучета, да вземем за пример, и са му донесли прякора „ най-милия човек в Холивуд “.

44-годишната Александра Грант и 55-годишният Киану Рийвс и различен път са се появявали на събития дружно, само че не като двойка. Грант е художник и е илюстрирала книга на Рийвс с името „ Ода за щастието “ през 2011 година По-късно двамата си партнират и за друга книга, а през 2017 година основават издателска къща дружно.

Снимка: Getty Images

За първи път обаче те се появяват на публично събитие, хванати за ръка.

Последната жена, за която се знае, че е била сантиментална другарка на Киану Рийвс е актрисата Дженифър Сайм. Тя забременява от артиста, само че през декември 1999 година щерка им се ражда мъртва. След тежката загуба двамата се разделят, само че остават близки другари. През 2001 година Сайм умира при автомобилна злополука.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР