Актьорът Киану Рийвс извърши добро дело и покори интернет, съобщава

...
Актьорът Киану Рийвс извърши добро дело и покори интернет, съобщава
Коментари Харесай

Киану Рийвс трогна всички с постъпката си

Актьорът Киану Рийвс извърши положително дело и покори интернет, оповестява CNN.

Отбелязва се, че случката е станала предходната седмица в Слайдел, Луизиана. Киану се отправял към снимачната площадка, когато видял на пътя сложена табелка с надпис „ Ти си необикновен “, направена от неговата фенка Stacy Hunt. Тя научила, че звездата ще се снима в третата част на кино лентата „ Бил и Тед” близо до къщата й и дружно с 16-годишния си наследник Итън решила да поздрави идола си.

Няколко часа по-късно до къщата на Хънт спряла кола, от която излезли няколко души, в това число Рийвс. Той се доближил до нея и изискал позволение да подпише плаката. След като Хънт се съгласила, артистът написал на табелката: "Стейси, ти си невероятна! "



След това артистът беседва малко с Хънт, след което направи няколко фотоси с нея и нейните синове. Фенката по-късно е декларирала, че Рийвс е добър човек с огромно сърце. "Поне по този начин мисля след няколко минути другарство с него " - прибавя тя.

Сценаристът на лентата "Бил и Тедд " Ед Соломон споделя в резюме какво се е случило в своя профил в Twitter. В мненията, потребителите се възхищават на артиста и се чудят дали той може да бъде още по-идеален.

Превод и редакция: БЛИЦ

So yesterday this sign was out on a lawn on the way to set. Keanu jumped out of the car and did this. pic.twitter.com/OI1bQJ1nfy
— Ed Solomon (@ed_solomon) 18 юли 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР