Актьорът Кевин Спейси пледира невинен на днешното заседание на лондонския

...
Актьорът Кевин Спейси пледира невинен на днешното заседание на лондонския
Коментари Харесай

Кевин Спейси отрече сексуалните обвинения

Актьорът Кевин Спейси пледира почтен на днешното съвещание на лондонския Централен углавен съд. Носителят на две награди " Оскар " е упрекнат в полово принуждение, осъществено преди повече от 20 години. Случаите са от интервала март 2005 година - август 2008 година, както и от април 2013.

Спейси е упрекнат в пет закононарушения във Англия - четири обвинявания за полово нахлуване посредством допиране и по-сериозното обвиняване за склоняване към полова активност без единодушието на другата страна. Прокурорите настояват, че Спейси е принудил мъж да прави орален секс, напомня Ройтерс.

Лондонският съд насрочи процеса за 6 юни следващата година.

Носейки очила и светлосин костюм, той седеше безучастно на подсъдимата пейка по време на 20-минутното чуване. Ако бъде приет за отговорен в полово принуждение, Спейси може да получи присъда от шест месеца затвор или висока парична санкция, до момента в който по-тежкото закононарушение носи оптимално наказване от пожизнен затвор.

След като обвиняванията станаха обществено притежание 62-годишният артист, който е притежател на две награди завоюва награди " Оскар " –  за поддържаща роля във кино лентата " Обичайните обвинени " от 1995 година и за основната роля в " Американски прелести " от 1999 година – беше изключен от телевизионната поредност House of Cards и отхвърлен от кино лентата All the Money in World.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР