Актьорът Кевин Харт за пръв път коментира пред камерата как

...
Актьорът Кевин Харт за пръв път коментира пред камерата как
Коментари Харесай

Кевин Харт проговори след катастрофата

Актьорът Кевин Харт за пръв път разяснява пред камерата по какъв начин се усеща след злополуката през септември, след която се наложи да му вършат няколко спинални интервенции. Звездата бе пасажер в своята бутикова 1970 Plymouth Barracuda, когато негов другар я блъсна в ограда.

Повече от месец след злополучния случай, Харт бе уловен да пазари в региона на дома си в Калабасас, Калифорния и показа няколко думи пред кореспондент на TMZ.

40-годишната звезда разкри, че се усеща „ блажен да е жив “ и че макар че наподобява добре, към момента се възвръща и процесът „ ще отнеме време “.

„ Но аз съм толерантен. Възстановявам се последователно, при фамилията си съм и си почивам. И това е най-важното “, добави Харт.

Изненадващо, откакто Кевин прибра торбите в различен мощен автомобил, той се качи на шофьорското място, само че уви, не си постави колан.

Въпреки слуховете, че той може да съди водача на неговия автомобил в онази вечер – 29-годишния Джаред Блек, Харт бе безапелационен: „ Изпитвам единствено обич към Джаред и поисквам на него и годеницата му Ребека бързо възобновяване “.

Кевин призна, че ще се включи, само че не изключително интензивно, в промотирането на продължението на „ Джуманджи “, чиято премиера в Америка и Англия е на 13 декември.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР