Актьорът Келън Лъц, който изигра вампира Емет в поредицата "Здрач",

Актьорът Келън Лъц, който изигра вампира Емет в поредицата "Здрач", ...

Келън Лъц ще става татко.


Актьорът Келън Лъц, който изигра вампира Емет в поредицата "Здрач", обяви, че ще става баща. Той публикува снимка в Инстаграм, на която позира заедно със съпругата си Британи, а двамата държат малко дънково яке.

"Честит Ден на благодарността. Толкова неща, за които да съм благодарен през тази година, а ще има и още повече поводи през следващата 2020-а. Горд съм със съпругата си и толкова щастлив, че нашето семейство ще има трети член", пише под снимката бъдещият татко.

Келън и Британи изненадаха всички преди 2 години, когато отново на Деня на благодарността обявиха, че официално са станали семейство. Тогава те споделиха снимка в Инстаграм, на която държат паспорти с надписи "Господин" и "Госпожа". Британи, която по това време беше Гонзалес, смени фамилията си на Лъц. 

Бъдещата майка също обяви новината в Инстаграм. "Преди две години ви изненадахме с новина. Тази година също имаме изненада за вас и най-вероятно е това, което всички си мислят“, пише тя в социалните мрежи.

Това ще е първо дете за двойката, която е заедно повече от четири години. През октомври 2017 година стана ясно, че Лъц е задал най-важния въпрос, на който е получил отговор "Да". Келън и Британи се женят малко по-късно през същата година. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 По публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg