Актьорът Камен Донев напуска представлението Живота е прекрасен в Народния

...
Актьорът Камен Донев напуска представлението Живота е прекрасен в Народния
Коментари Харесай

Камен Донев напусна Народния театър

Актьорът Камен Донев напуща представлението " Живота е прелестен " в Народния спектакъл. Това разгласи самият той във фейсбук профила си през днешния ден.

Решението му се дължи на " безобразното, надменно държание на шефа ", както и заради " последна непоносимост към обстановката " в Народния спектакъл.

Въпреки свадите и събитията произтекли след това, излизах на сцената от обич към спектакъла и от почитание към феновете, показва Донев.

" Но чашата преля... Аз имам достолепие и няма да разреша то да бъде погазвано ", написа още той.

В умозаключение Донев се надява и има вяра, че ще се види с публиката в Народен спектакъл " Иван Вазов " при други условия и друго управление.

Припомняме, че във връзка с напрежението и свадите в Народния театър са в Софийски областен съд. Скандалът приключи с, а след това бе основано и

Първото дело е по иск на артиста Валери Йорданов против шефа Васил Василев,  а второто дело е по просба на шефа на театъра, който се почувствал афектиран от изявление на артиста Камен Донев, който в изявление нарекъл Василев " шушумига ", " човечец " и споделил, че " не е непокътнат човек ". Директорът на Народния спектакъл упорства Донев да бъде приет за отговорен за засегнатост и да му заплати 2500 лева за породени неимуществени вреди.

В края на април съдът даде ход на делото, само че на съвещанието не се появи нито Донев, нито Василев.
 Съдът даде ход на делото за клюка на шефа на Народния спектакъл против Камен Донев
Съдът даде ход на делото за клюка на шефа на Народния спектакъл против Камен Донев

Гражданският иск към Донев е за 2500 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР