Актьорът Калин Врачански ще се превъплъти в ролята на Граф

...
Актьорът Калин Врачански ще се превъплъти в ролята на Граф
Коментари Харесай

Поставиха на Калин Врачански и други негови колеги сложна задача 

Актьорът Калин Врачански ще се превъплъти в ролята на Граф Монте Кристо в едноименната най-нова премиера на Младежкия спектакъл.

От трупата оповестиха публично, че са почнали подготовките на спектакъла, авторската драматизация на Юрий Дачев, по едноименния разказ на Александър Дюма-баща, с режисьор Бина Харалампиева.

Маса  

" На 15 януари 1846 година светът за първи път има опция да прочете в целокупност един от най-великите романи в историята на литературата – " Граф Монте Кристо “ от Александър Дюма-баща.  Днес, на същата дата, 177 години по-късно, с неописуемо неспокойствие и сърца, изпълнени с боязън и авантюристичен дух, разгласяваме, че това постоянно произведение за първи път ще се трансформира в част от историята и на българския спектакъл. За нас е чест да споделим, че в Младежки спектакъл " Николай Бинев " започнаха подготовките на спектакъла " Граф Монте Кристо “, авторската драматизация на Юрий Дачев, по едноименния разказ на Александър Дюма-баща, с режисьор Бина Харалампиева! Постановъчният екип включва още сценографа Свила Величкова, асистент-сценографа Ванина Цандева и композитора Асен Аврамов, който се завръща в Младежки спектакъл след грандиозния триумф на спектакъла " Майстора и Маргарита “, за който получи номинация за премия " Икар “ 2022 в категорията " Авторска музика “, написаха от Младежкия в персоналния си Facebook и разгласиха фотоси от първата подготовка на маса.

Премиера 

" Актьорският състав на спектакъла " Граф Монте Кристо “ е свръхестествен тим, който, уверени сме, ще въодушеви публиката, с която дружно ще се впуснем в едно незабравимо премеждие, наслаждавайки се на тази обичана на всички ни история за обич, изменничества, възмездие, другарство, възмездие, виновност и вяра... “, споделят още от трупата. В спектакъла " Граф Монте Кристо “ ще вземат участие актьорите Калин Врачански, Койна Русева, Светослав Добрев, Георги Гоцин, Станка Калчева, Мариана Миланова, Искра Донова, Владислав Стоименов, Кирил Недков, Юлиян Петров, Николай Луканов, Рая Пеева, Августина-Калина Петкова, Ахмед Юмер, Вартан Алексанян, Мая Бабурска. Премиерата е заложена за 28 и 29 март.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР