Актьорът Калин Врачански разкри забавни подробности около новия филм Смарт

...
Актьорът Калин Врачански разкри забавни подробности около новия филм Смарт
Коментари Харесай

Калин Врачански: Кръстю Лафазанов искаше да ме изяде

Актьорът Калин Врачански разкри занимателни детайлности към новия филм „ Смарт Коледа ” в който играе с Кръстю Лафазанов и куп други звезди. Артистът на подбив се оплака, че неговият сътрудник едвам не го изял, научи HotArena .

„ Най-смешната обстановки, в която трябваше да тичам през глава, бе, когато Кръстю като Дядо Коледа ме виждаше като една пастичка и искаше да ме изяде ”, със смях споделя той.

Снимките на първата българска коледна комедия „ Смарт Коледа ” се оказват извънредно занимателни и артистът не крие, че за всички е било огромна страст, написа " България през днешния ден ".

„ Снимахме през лятото. Температурите бяха 38 градуса и едвам се дишаше в тези костюми, само че доста се забавлявахме. За първи път ми се наложи да пея и танцувам в ролята на основното джудже на Дядо Коледа – Работливко ”, споделя Врачански.

В момента филмът е преди всичко по гледаемост, а любим на децата е точно Калин. „ Гледам да съм непоколебим, само че обективен. Комедията е доста забавна, тъй като учи децата, че колкото и да са значими технологиите, които използваме всеки ден, контактът сред нас, другарството, остават по-важни ”, споделя артистът.

Във кино лентата той ръководи телефонните поръчки на децата към Дядо Коледа, които те изпращат посредством своите устройства.

Компания на звездния вършат още Орлин Павлов, в ролята на андроида, както и Поли Генова, която играе фитнес инструктор на белобрадия дъртак.

„ Не съм и очаквал, че ще се кефя на ролята на шефче на всичко в работилницата. Предизвикателство за мен е, че играя тъкмо в този облик, тъй като знаем, че шефовете не са най-симпатичните хора на света ”, споделя Врачански, който към този момент е водил племенниците си да гледат кино лентата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР