Актьорът Калин Сърменов смята, че трябва да се въведат по-крути

...
Актьорът Калин Сърменов смята, че трябва да се въведат по-крути
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Когато се сложи вечерен час, тука вече има пръчка

Актьорът Калин Сърменов счита, че би трябвало да се вкарат по-крути ограничения в битката с ковид у нас. Той показа мнението си по този въпрос в предаването " Преди обед ", където е седмичен гост-коментатор дружно с певицата Михаела Маринова.

" Въпросът е, че ние би трябвало в действителност да се дисциплинираме и да сме наясно, че личните ни показа за света би трябвало да останат на назад във времето. Хубаво е, че на всички ни се желае и аудитория, и музики, и картини, само че просто нещата би трябвало да бъдат дисциплинирани, да сме наясно, всеки да извършва това, което би трябвало, което ни предлагат, и нещата ще наподобяват добре. А не да вървим гордо по Витошка, да се разхождаме по парковете и да обясняваме по какъв начин в действителност нашите права са нарушени. Колкото по-малоумно се отнасяме към това, толкоз по-голям проблем ще имаме ", сподели той.

В този миг водещата Деси Стоянова описа по какъв начин британците са разкрили, че техният нулев пациент идва от ски курорта Ишкъл в Австрия, където се е заразил на празненство с доста хора.

Сърменов разяснява тематиката: " Ние се наслушахме на страшни дивотии. И Борис Джонсън, техният чорлав и дълбокосмислен министър председател какви ли не ги наговори. Тоест, тъпотията е на всички равнища. Той в този момент е болен и си стои под карантина. Вече методът е напълно различен. Затова аз доста почитам метода на мислене на нашето държавно управление, реакцията на това, което направиха. Подходът, ген. Мутафчийски, изобщо целият този щаб, Бойко Борисов, всичко това, което проведоха толкоз бързо, даде резултати. И се надявам да дава резултати. Ние би трябвало да продължим да слушаме и да изпълняваме. Ето, през днешния ден четох за чилийците, които са една от най-мощните стопански системи в Латинска Америка, от три седмици са си затворили въздушното пространство за Европа. Това са ходове, които ние би трябвало да разберем, че би трябвало да ги съблюдаваме. Аз съм последовател на по-крутите ограничения. Смятам, че вечерният час от дълго време трябваше да бъде въведен ", сподели изрично той.

Тук водещата Деси Стоянова се включи: " С какво ще помогне вечерният час? Има ли значение дали ще излизаш преди 6 или след 6? ", а той отговори: " Има, несъмнено ".

" Е, какво е смисъла като ти отново си излязъл? ", попита още веднъж тя, а Сърменов сподели: " Така е, само че би трябвало да се се ограничи излизането. И когато се постави вечерен час, тука към този момент има пръчка. Нали в Индия ги бият, видяхте, с пръчката ".

В този миг Михаела Маринова възкликна " Ужас ", а артистът сподели: " Е, по какъв начин смут, по какъв начин да се оправи едно многомилионно население, където всеки си прави каквото си желае. Тоест, стягането на ограниченията ще дисциплинира нашето отношение. "

Сърменов добави, че би трябвало да гледаме и положителния образец за справяне с коронавируа - Китай. " Те се пребориха. Значи има някакъв добър образец в това. Защо да не се дисциплинираме и ние ", приключи той.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР