Актьорът Жерар Депардийо последва примера на Ален Делон, който по-рано

...
Актьорът Жерар Депардийо последва примера на Ален Делон, който по-рано
Коментари Харесай

И той като Делон – Жерар Депардийо продава изкуство на търг


Актьорът Жерар Депардийо последва образеца на Ален Делон, който по-рано тази година продаде на търг огромна част от сбирката си с творби на изкуството. Френският му сътрудник провежда собствен аукцион през днешния ден и в сряда в Париж, където ще бъдат препоръчани към 250 произведения.

Участниците в търга ще могат да наддават за статуи на Огюст Роден - художник, в чийто облик Депардийо се е превъплащавал във кино лентата " Камий Клодел " с Изабел Аджани, както и за картини и рисунки на Пабло Пикасо, Жорж Брак, Фернан Леже и Александър Колдър, съобщи Българска телеграфна агенция.

Един от основните лотове, които ще бъдат препоръчани на търга, е бронзова статуя на скулпторката Жермен Ришие, оценена на 800 000 евро.

Организаторите на търга от аукционна къща " Друо " чакат общи доходи сред 3 милиона евро и 5 милиона евро.

По-рано тази година против него бяха повдигнати обвинявания за полов тормоз от 13 актриси по-рано тази година. Жените твърдяха, че са били обект на половите домогвания на артиста по време на фотоси в интервала сред 2004 и 2022 година Тогава 74-годишният Депардийо отхвърли обвиняванията, само че следствията не престават.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР