Актьорът, известен с ролята си на Станфорд Блач в Сексът

...
Актьорът, известен с ролята си на Станфорд Блач в Сексът
Коментари Харесай

Уили Гарсън от „Сексът и градът“ почина на 57 години

Актьорът, прочут с ролята си на Станфорд Блач в " Сексът и градът ", е умрял, заяви неговият син Нейтън. " Толкова те обичам, баща. Почивай в мир! Радвам се, че съумя да споделиш всичките си завършения с мен и реализира толкоз доста. Винаги ще те обичам ", написа той в профила си в Инстаграм. Говорител на HBO Max също удостовери новината за загубата на 57-годишния Гарсън. „ Уили Гарсън беше предан другар и в живота, и на екрана. Той изигра някои от най-обичаните герои и беше член на нашето семейство в продължение на съвсем двадесет и пет години. Ние сме извънредно тъжни да научим за неговата гибел и изричаме нашите откровени съболезнования на фамилията и околните му. "
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nathen Garson (@nathen_garson)

Станфорд Блач, един от най-близките другари на Кари Брадшоу, беше един от обичаните ни герои и в сериала, и във филмите „ Сексът и градът “. Наскоро беше доказано присъединяване му и в продължението на хитовата поредност, като последните му фотоси са точно от снимачната площадка.

Гарсън, който е роден в Ню Джърси, стартира да се занимава с актьорско майсторство на 13-годишна възраст, а първите му изяви в Холивуд са в сериалите " Бар Наздраве " и " Семейни връзки ", а с изключение на в „ Сексът и градът “, участваше в поредиците „ Престъпления от класа “, „ Хавай 5-0 “ и NYPD Blue.

Негови другари и някогашни сътрудници показаха любовта си към артиста с прочувствени послания в обществените мрежи. Марио Кантоне, който играе негов брачен партньор в „ Сексът и градът “, назова Гарсън „ ослепителен ефирен сътрудник “. " Аз съм сломен. Да ни бъдеш лишен толкоз скоро. Ти беше подарък от боговете. Почивай, мой сладостен приятелю. Обичам те. “ Синтия Никсън, която играе Миранда в сериала, пък написа: „ Всички го обичахме и обичахме да работим с него. Той беше безпределно занимателен и на екрана, и в действителния живот. Той беше ни даваше светлина, другарство и познания за шоубизнеса. Той постоянно е бил извънреден експерт. “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

 
Още три нови лица в продължението на „ Сексът и градът “

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР